Radio Love Romania - Forum
Pentru a avea acces la acest forum trebuie să vă logaţi !
Conectare

Mi-am uitat parola

Galerie


Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Ultimele subiecte
» Ce te-a facut sa zambesti astazi?
Vin Sept 05, 2014 2:03 am Scris de Irina

» Discutii pur si simplu ;)
Mar Noi 12, 2013 12:11 am Scris de Irina

» Radio Love
Dum Feb 17, 2013 9:20 pm Scris de Irina

» Cerere in casatorie cu final...
Lun Oct 17, 2011 6:14 am Scris de Tony

» Mandrie romaneasca
Mar Sept 27, 2011 9:52 pm Scris de Tony

» Gafe cinematice
Sam Sept 24, 2011 12:35 am Scris de Tony

» Filme ON-LINE
Mier Sept 07, 2011 6:45 am Scris de Tony

» Povestea unei fete care a facut greseala sa se indragosteasca
Mier Aug 03, 2011 2:11 am Scris de angelrain

» Pe patul de moarte...
Vin Iul 08, 2011 8:57 pm Scris de Tony

Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Noiembrie 2017
LunMarMierJoiVinSamDum
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Calendar Calendar


Spaghete Bolognese

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Spaghete Bolognese

Mesaj Scris de Tony la data de Mier Iul 15, 2009 7:00 am

Spaghete Bolognese a la Tony


Ingrediente:
  • 250 gr carne tocata de porc, vitel sau amestecata
  • 1 pachet de spaghete (500 gr)
  • 1 cutie de pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa mijlocie
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • parmezan ras
  • 250 ml vin rosu


Mod de preparare:
Se caleste o ceapa tocata marunt pana prinde o crusta aurie, se adauga carnea tocata, si se lasa totul mai departe la foc mic. Dupa ce se evapora apa de la carne, se adauga vinul rosu. Se lasa sa se evapore vinul, dupa care se pune pasta de tomate(sau rosii natur decojite, date prin razatoare). Cand sosul e apropae gata se adauga usturoiul tocat marunt sau pisat(recomandat). Piper si sare dupa gust. Se pun ultimile aceste ingrediente sa nu se piarda aroma lor naturala.

Cand sosul este aproape gata, se pune la fiert o oala cu apa pentru paste, la care se adauga o lingura de sare si o lingura de ulei de masline. Cind apa clocoteste se pun pastele si se amesteca usor fara ca aceastea sa se rupa. Se lasa la fiert pana se pot "taia" usor cu marginea furculitei(de obicei scrie pe ambalajul pastelor, timpul de preparare). Dupa care se scurge apa clocotita si se face "dus" de 2 ori cu apa rece pentru a nu se lipii pastele intre ele.

In momentul cind se serveste, se adauga din cratita o lingura mare de sos, iar pe deasupra se pune parmezanul ras si cateva frunze de patrunjel. Se consuma cu vin rosu.
Va urez pofa buna!
avatar
Tony
Admin

Sex : masculin Zodiac : Varsator Numarul mesajelor : 157
Localizare : Romania
Reputatie : 221

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum